#colectiv
Memorie și dreptate
 
 
 
 
 
Înscrie-te
 

Au trecut 6 ani de la incendiul din clubul Colectiv. Pe 30 octombrie 2015 pierdeam copii și părinți, frați și surori, prieteni și iubiți, ne indignam de arbitrariul pierderii lor și ne revoltam împotriva responsabililor fără responsabilitate. Constant, de 6 ani aceiași oameni ne repetă că ”avem de toate” în timp ce, la fel de fără apărare ca atunci, uitați așezați pe paleți și abia acoperiți cu cearșafuri albe, suntem prinși în deriva unui sistem de sănătate fără griji și fără vinovați și a unei justiții a amânării și omisiunilor. Și anul acesta, ca în fiecare din ultimii 6, ieșim în stradă să cerem dreptate pentru #colectiv și pentru #noi.

Respectând toate măsurile de siguranță impuse de perioada prin care trecem, pe 30 octombrie 2021, de la ora 18:00 vom participa la un flashmob pe treptele Curții de Apel București după care, #împreună, vom purta portretele victimelor până la clubul Colectiv.
Avem nevoie de 65 de voluntari care să aducă fiecare câte un cearșaf alb pentru a organiza acest protest pentru memorie și dreptate. Pentru scurtă vreme, voluntarii vor sta pe treptele Curții de Apel București acoperiți cu cearșafuri albe după care vor purta portretele victimelor până la clubul Colectiv unde va avea loc un moment de reculegere. Voluntarii vor primi din partea organizatorilor măști negre imprimate cu #65 iar pentru siguranța tuturor participarea la flashmob este condiționată de prezentarea certificatului verde. Voluntarii selectați vor fi contactați telefonic de către organizatori.

Înscrie-te

Campul Nume este obligatoriu.
Adresa de email nu este valida sau a fost deja folosita.
Numarul de telefon nu este valid.

Trebuie sa fii de acord sa fii contactat